Gå til AutoDin.dk
   

Køreskoler -» Sjælland

Skal du have kørekort? Her kan du finde køreskoler på Sjælland
1 Alliance Trafikskole - Kørkort til Bil

Alliance Trafikskole - Kørkort til Bil

Det billigste kørekort på den lange og korte bane. Hos køreskolen alliance tilbydes der kørekort til bil, kørekort til mc, kørekort til taxa, kørekort generhvervelse eller særlig køreundervisning.

Kom forbi til en gang gratis introduktion hver Onsdag kl 19.00 Vores introduktion til kørekort er helt gratis og uforpligtende. dvs. du kommer ned og hører hvad vi har at tilbyde og herefter kan du så overveje om d.
2 Christians Køreskole

Christians Køreskole

Køreskolen i Herfølge centrum. Hos Christians Køreskole er du sikker på at du får en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene.

Jeg er altid positiv, glad og meget engageret og det plejer at smitte af på mine elever. Her er servicen i top og eleven i centrum hele vejen. Køreskolen er medlem af Dansk Kørelærer Union med ankenævn og garantifond..
3 CK Køreskole

CK Køreskole

CK Køreskole - Vi ligger tæt på bus- og togforbindelser så det er nemt at komme til teori. Flere forskellige teorihold hver uge. Kort til alt..
4 Ejby Køreskole - Kørekort i Køge

Ejby Køreskole - Kørekort i Køge

Største Køreskole i Køge 20 års erfaring høj beståelse pædagogisk uddannede kørelærer

KØREKORT TIL ALT køreskolen i centrum medlem af dansk kørelærer union-din garanti for ordentlig og seriøs undervisning.
5 Hyggetroldens Køreskole

Hyggetroldens Køreskole

Køreskolen i Køge der er mere end BARE en køreskole, køreskolen der satser på den personlige tilgang til de stillede opgaver.

Kørelæreren der gerne gør det anderledes, fordi han ved det gør en forskel !!!.
6 Køreskole Roskilde

Køreskole Roskilde

Søger du en køreskole i Roskilde hvor du som elev er i centrum?Så kom til en gratis introduktions aften hver onsdag - helt uforpligtende og gratis. Hos Juuls Køreskole lægger vi vægt på at tilbyde skræddersyede løsninger således du kun betaler for det du får. Vi er en køreskole bestående af et team på 21 kvinder og mænd i alle aldre der står klar til at sørge for du nemt, hurtigt, sjovt og billigt får kørekort til personbil og/eller motorcykel..
7 Køreskolen Klaus og Bo - Allerød og Birkerød

Køreskolen Klaus og Bo - Allerød og Birkerød

Køreskolen med to særdeles erfarne og tålmodige kørelærere, Bo og Klaus Mathiesen, tilbyder kørekort til bil og motorcykel. På trods af yderst konkurrencedygtige priser får du en særdeles grundig undervisning.

Vi har gennem snart 10 år udviklet vores egen dvd med 20 teoriprøver, teoribog mm. Dvd’en er stærkt medvirkende til at langt de fleste elever består teoriprøven første gang. Vi k&o.
8 Markos Køreskole Helsingør

Markos Køreskole Helsingør

Markos køreskole er en køreskole i Helsingør som sætter en stor ære i at tilbyde en god undervisning til eleverne så de består deres køreprøve og får deres kørekort som dygtige billister.

Markos køreskole hjælper eleverne til at blive gode trafikkanter som har respekt for kørsel, så de opnår det mest mulige ud af deres kørekort. Som en ekstra ting har køreskolen undervisn.
9 Trailer Jan

Trailer Jan

TrailerJan er en erfaren køreskole, som giver dig tryghed og den viden du har brug for inden du skal ud på landevejene. Vi kan sørge for at du får trailerkørekort, erhvervskort til bl.a. taxa og brandmænd.

Derudover kan vi også hjælpe dig til at generhverve dit kørekort. På vores hjemmeside kan du se billeder af bil, trailer og læse øvrige informationer.

Priser er også skrevet ind på siden. R.

    

Copyright © 2003-2017 AutoDin.dk.