Gå til AutoDin.dk
   

Køreskoler -» Jylland

Køreskole i Århus midtby. Fuldfartfrem.dk

Køreskole i Århus midtby. Fuldfartfrem.dk

I Århus midtby holder køreskolen fuldfartfrem.dk til. Vi er seks dygtige og erfarne kørelærere, der er gået sammen om køreskolen fuldfartfrem.dk.
Vi tilbyder dig nogle gode forhold, når du vælger fuldfartfrem.dk som din køreskole. Vi sætter en ære i, at vores elever og dermed du bliver dygtige bilister - både på det teoretiske område og på det køretekniske område.

Vi går op i, at vores elever efter bestået teoriprøve og køreprøve vil bidrage til en bedre trafikkultur, så vores trafik bliver et sted, hvor der er plads til alle. Hos fuldfartfrem.dk er vi seriøse samtidig med at såvel teori som køretimer er sjove og underholdende.
Hos fuldfartfrem.dk er vi også grundige mht. vores undervisning, og har samtidig specialiseret os i at kunne tilbyde express-hold, hvor et kørekort kan erhverves på kun få uger. For at kunne erhverve et kørekort skal du tillige gennemføre et trafikrelateret førstehjælpskursus, som bliver afholdt løbende i vores teorilokaler.

Vi håber, at du vil vælge fuldfartfrem.dk, når du skal tage et kørekort - hvad enten det er dit første kørekort, eller du skal generhverve kørekort.
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du nærmere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 22 14 eller på vores e-mail, som du finder på vores hjemmeside fuldfartfrem.dk under menupunktet kontakt. Fysisk holder vi til i Fredensgade 26, 8000 Århus C

Søgeord: kørekort, køreskole, århus, kørelærere, expreshold, køretimer, teoriprøve

Tilføjet d. 20-03-2009 17:51:39
Kategori: Køreskoler » Jylland
URL: http://www.fuldfartfrem.dk
Ret Link: Giv os besked om ændringer


Link kommentarer:

ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Køreskole i Århus midtby. Fuldfartfrem.dk

Dit Navn:
Validering: 9 + 2 =
Kommentar:Relaterede links:

Thinggaards Køreskole


Søger du en Køreskole, der gør tingene lidt anderledes, men effektivt? - Så har du fundet en nu.kørekort er en tillidssag.

Thinggaards Køreskole

NyBillund Køreskole


Ny Billund køreskole er en køreskole i Billund, der henvender sig til alle der har brug for et kørekort til almindelig bil eller motorcykke

NyBillund Køreskole

Generhvervelse af kørekortet - March Køreskolen i Århus


At finde den rigtige køreskole kan være en jungle! Den største forskel er ikke prisen men, hvor hurtigt man kan komme i gang med teoriunderv

Generhvervelse af kørekortet - March Køreskolen i Århus

Køreskolen Cruise


Cruise dig til kortet Køreskolen Cruise i Århus C tilbyder kørekort til bil, generhvervelse af kørekort til bil samt rutinekør

Køreskolen Cruise

 

Copyright © 2003-2017 AutoDin.dk.