Gå til AutoDin.dk
   

Køreskoler -» Jylland

NyBillund Køreskole

NyBillund Køreskole

Ny Billund køreskole er en køreskole i Billund, der henvender sig til alle der har brug for et kørekort til almindelig bil eller motorcykkel. Køreskolen har 2 stk. nye Audi A3 2,0 tdi skolevogne og 3 syk nye Kawasaki er-6f motorcykler MED ABS naturligvis.

Audi og Kawasaki er valgt ud fra et krav om maximal sikkerhed, højeste drifts sikkerhed og en minimal belastning af vores miljø. Der er normal klasse undervisning 1 gang om ugen, samt PC-Baseret undervisning 2 gange om ugen! Dette gør at skolen kan tilbyde rullende start - Det vil sige - Start når du vil.

Vil du hellere have alm. klasse undervisning, så tilbydes dette også. Kursus start / 5uge. Teorilokalet, som er moderne indrettet og med adgang til toilet, ligger i samme bygning, som Billund Solcenter på Bogfinkevej 6B, 7190 i Billund.

Der er altid kaffe, te eller sodavand, i forbindelse med teoriundervisningen. Skolen er medlem af Dansk Kørelærer Union (DKU).
Dette er din sikkerhed og garanti for at uddannelsen du modtager er helt opdateret og lever op til DKU`s standard Der er 2 kørelærer på skolen

Søgeord: kørekort, billund,grindsted, vejle, mc, nybillund, kawasaki, audi, billundkøreskole, ny, vandel

Tilføjet d. 08-10-2010 21:03:39
Kategori: Køreskoler » Jylland
URL: http://www.nybillund.dk/
Ret Link: Giv os besked om ændringer


Link kommentarer:

ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: NyBillund Køreskole

Dit Navn:
Validering: 3 + 5 =
Kommentar:Relaterede links:

Kørelærer Gruppen ApS


Vi har køreskoler beliggende i Århus og Risskov. De kørekort vi tilbyder er til: Bil, motorcykel, taxa, trailer og lastbil.

Til bil

Kørelærer Gruppen ApS

Ravbjergs køreskole - Kørekort i Sæby


Ravbjergs køreskole er en ny køreskole beliggende i Sæby, tæt ved Frederikshavn. Hos Annemette kan du få kørekort til kat

Ravbjergs køreskole - Kørekort i Sæby

Thinggaards Køreskole


Søger du en Køreskole, der gør tingene lidt anderledes, men effektivt? - Så har du fundet en nu.kørekort er en tillidssag.

Thinggaards Køreskole

køreskolenPLUS Grindsted


Grindsteds nyeste køreskole giver dig altid det bedste kørekort forløb. Vi har live chat på hjemmesiden, så kig forbi og få svar på dine spørgsmål - med det sam

køreskolenPLUS Grindsted

 

Copyright © 2003-2017 AutoDin.dk.